0620323756 info@brand-a.nl

Content marketing is the only
marketing that’s left.

– Seth Godin

Content & Copy

Goede branding kan niet zonder goede teksten. Brand-A is gespecialiseerd in het schrijven van heldere en overtuigende teksten voor diverse doeleinden en branches. Denk aan teksten voor de website, een brochure, jaarverslag of berichten voor je social media strategie.

“Content is King”, Bill Gates voorspelde het al in 1996. Nu kunnen bedrijven niet meer zonder authentieke en relevante content. 

Wil je het groter aanpakken? Dan kan brandjournalism voor jouw bedrijf wellicht uitkomst bieden. Door middel van mooie bedrijfsreportages kunnen we jouw bedrijf dan in het zonnetje zetten. 

Soms is het handig een onderliggende en onderbouwende contentstrategie en een contentkalender te hebben. Een contentstrategie geeft inzicht in hoe de content gaat bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. Een bijbehorende contentkalender vergemakkelijkt het samenwerken binnen en tussen afdelingen die een rol spelen in de marketing/communicatie. En je maakt het jezelf makkelijk door content te plannen en te hergebruiken in andere vormen. De truc is om creatief om te gaan met je content. Ook daar begeleidt Brand-A in.

Interesse gewekt? 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kopje koffie of thee.