0620323756 info@brand-a.nl

Avontuur en uitdaging houden me scherp,

zowel privé als in mijn werk!

Over Brand-A

Ik heb een passie voor mooie merken. Klein, groot… nationaal of internationaal. Allemaal hebben ze iets te vertellen en zo hun charme. Allemaal willen ze iemand bereiken. Dat maakt mijn werk nooit saai. 

Brand-A is een knipoog naar mijn naam Brenda. Tegelijkertijd geeft het mijn liefde voor merken weer. Mijn passie voor de bergen & avontuur heeft een plekje gekregen in mijn logo… 

Iedere opdracht is een nieuwe reis door het medialandschap dat zich continue blijft ontwikkelen. Online, offline en de verhoudingen tussen beide.

Sinds 2009 zit ik in het vak. Van copywriter heb ik me in de loop der jaren  verder ontwikkeld tot marketing en communicatie medewerker, online strateeg en merkstrateeg. Voor tal van mooie bedrijven en merken heb ik mogen werken. Een greep uit deze mooie merken in willekeurige volgorde: Dierenpark Emmen, Dizain, Centrum Veilig Wonen, iWink, Martiniplaza, Gasunie, Jollein, Provincie Drenthe, Abiant en Royal Wagenborg. 

Sinds 2017 ben ik zelfstandig. Hierdoor ben ik flexibel, ook bereikbaar na 5 uur en kan ik voor meer mooie merken werken. 

Wil jij jouw merk of persoon ook in het zonnetje zetten? 

I’m happy to help 🙂

 

Interesse gewekt? 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kopje koffie of thee.